Radošas dzimšanas dienas dāvanas tētim

Burvīgas dāvanas tētim, kuras būs viegli izvēlēties un uzdāvināt mīlošajam tētim, lai izrādītu mīlestību, kā arī pateicību. Pārsteidz viņu ar dāvanu, kura ir piemērota viņa personībai un liks no laimes uzsmaidīt.

Meklējot idejas, ko dāvināt tētim, ņem vērā arī viņa hobijus un intereses. Īstā dāvana ātri vien būs rokā.

Šīs dāvanas tika atlasītas no FromMe.lv dāvanu kataloga Dāvanas tētim. Izvēloties labākās un interesantākās arī tapa šis raksts.

Makšķerēšanas veikals dāvanu karte

dāvanas tētim

Lieliska dāvana tēvam – makšķerniekam, kuram būtu nepieciešams jauns inventārs, kā arī kādam, kurš ir jauna hobija meklējumos.

Šī dāvana saņēmejam sniegs atpūtu dabā, ļaus izbēgt no pilsētas trokšņa un izbaudīt laiku tieši tā, kā pats vēlās.

Dāvanu karte ir derīga Salmo veikalam – tas ir lielākais makšķerēšanas veikals Rīgā, kurā ir iespējams iegādāties visu, kas makšķerniekam nepieciešams.

Trakais OFF ROAD piedzīvojums 

dāvanas tētim

Neatkārtojama un aizraujoša dāvana, kas dos baudu asu izjūtu cienītājiem. Piemērots tiem tētiem, kas vienmēr vēlas izmēģināt ko jaunu un nemūžam neaizmirstamu.

Šis ir 1 stundas bezceļu izbrauciens ar 4×4 džipu 3 personām. Dāvanu izmanto kopā ar 2 tuvākajiem draugiem vai ģimenes locekļiem. Ja ir vēlme, iespējams iegādāties garāku braucienu.

Darba instrumenti

Šī dāvanu karte atbilstu tieši tiem tētiem, kuriem noderēs remonta instrumenti, dažādi darbarīki un tehnika. Darbarīku papildinājums vienmēr ir laba dāvanu ideja tiem strādīgajiem tētiem, un, kuram gan nepatiktu jauni un spīdīgi darbarīki.

Dāvanu karti varēs izmantot, lai iegādātos tieši to, kas nepieciešams! INserv.lv dāvanu karte ir izcila dāvana vīrietim.

Šokolādes meistarklase ģimenei

šokolādes meistarklase dāvana tētim

Ideāla dāvana, kuras laikā ir visas iespējas, lai izpaustos un parādītu savu radošumu citiem, kā arī baudīt ļoti vērtīgo laiku ar ģimeni.

Ikviens šajā darbnīcā spēs iejusties kā šokolādes meistars, veidojot dažādus dizainus un kombinējot uz šokolādēm to, kas pašam tīk.

Ar šīs dāvanu kartes palīdzību, ģimene spēs saliedēties un kvalitatīvi pavadīt laiku.

Šaušana ar pneimatiskajām pistolēm vai šautenēm

šautenes dāvana pieredze

Fantastiska dāvana aktīvās atpūtas cienītājiem. Aizraujošs piedzīvojums, kas sniegs adrenalīna devu.

Ja tavs tētis ir ieroču fanātiķis vai ir ieinteresēts par tiem, šaušana ar pneimatiskajām pistolēm vai šautenēm būs vislabākā dāvana viņam.

Nodarbības notiek brīvdabas šautuvē, piedāvājumā ietilpst apmācība un tētim būs iespēja veikt 200 šāvienus.

Cerams, ka tev patika šīs dāvanas tētim un bija noderīgas. Lai izdodas iepriecināt jubilāru svētkos un sniegt lieliskas emocijas ar dāvanu palīdzību!

Vēl citas dāvanu idejas atrodi rakstos Kur meklēt dāvanas un Dāvanu idejas vīrietim.

Leave a comment