Zee Socks leoparda zeķes

Leoparda raksts paliek ar vien populārāks, tagad, kad tas vairs netiek uzskatīts par vulgāru un prastu. Līdz ar to atradu arī Zee Socks uzņēmumam foršu opciju, leoparda zeķes, kas ir spilgtas un stilīgas.

Sāku vairāk domāt par to, kāpēc izvēlamies tieši spilgtas un krāsainas zeķes ikdienai. Ņemot par piemēru Zee Socks zeķes, šajā rakstā pārdomas par šī uzņēmuma produkciju. Kāpēc to izvēlēties?

Zee Socks stilīgās zeķes

Zee Socks ir interesants uzņēmums, ko pavisam nejauši atradu kādā rakstā. Izrādās, lai arī lapa un interneta veikals ir angliski, tas ir pašmāju uzņēmums. Piedāvājumā ir zeķes ar visdažādākajām apdrukām – ēdieniem, rakstiem, krāsām, varoņiem utt.

Pēc savu zeķu pasūtīšanas, nolēmu, ka ir vērts padalīties ar to kvalitāti.

Labs audums

Zee Socks zeķes tiek pārdotas par tīri labu cenu, tāpēc īsti nezināju, ko sagaidīt. Nebūtu jau brīnums, ja zeķu cena būtu par foršo dizainu vien, bet kvalitāte paklibotu. Zee Socks nu jau ir vēl viens foršs pašmāju uzņēmums, kas tādā ziņā vispār nepieviļ.

Audums bija ļoti patīkams, staipīgs, nezaudējot tā kvalitāti. Arī pēc vairākām mazgāšanas reizē, jau zeķes ir patestētas, kvalitāte paliek. Zaļā gaisma doties un iepirkt vēl foršas zeķes vai izvēlēties tās kādam dāvanām.

Zee Socks zeķes varētu būt laba dāvana vīrietim svētkos. Īpaši tad, ja tavam jubilāram patīk kosmoss un ar to saistītie varoņi, tēli. To Zee Socks piedāvājumā ir gana daudz. Tās pat varētu būt lieliskas sālsmaizes dāvanas idejas – lai nekad nesalsts kājas.

zee socks dizains

Foršu dizainu izvēle

Kā var redzēt augšējā attēlā, Zee Socks ar dizainiem neskopojās. Ir pieejamas visdažādākās krāsas un arī dizaini. Tas man ir pats svarīgākais, jo negribas valkāt garlaicīgas krāsas un rakstus. Tieši tāpēc viņu leoparda zeķes ir tās, kas uzreiz iekrita acīs. Spilgtas un pamanāmas, baigi forši.

Noturīgas krāsas

Vēl viena svarīga lieta zeķu izvēlē ir tas, vai krāsas ir noturīgas. Varu ziņot, ka leoparda zeķes man turās jau ilgu laiku, izbālējušas nav. Tas arī iepriecina, jo jau atkal jāatgriežas pie dizainiski draudzīgas cenas.

Dizains neizstiepjās

Kas vēl mēdz ar zeķēm notikt ir dizaina izstiepšanās. Uz zeķēm uzdrukāts foršs dizains, bet kad zeķes uzvelk, viss dizains izstiepjas un sliktākajos gadījumos ir pat neatpazīstams. Leoparda zeķes savu rakstu nemainīja vispār, līdz ar ko secinu, ka dizains nestiepjas.

Kā jau kārtīgi ražotām zeķēm pienākas.

Laba cena, laba kvalitāte un interesants apģērba papildinājums!

Zee Socks zeķes – iesaku!

Leave a comment